Ontstaan van de dansschool


De passie om een nieuwe dansschool op te starten kwam van Rani Liekens en een goede vriend van haar. 2 fervente dansers die al heel wat jaren actief zijn in de danswereld. Vroeg begonnen en nooit opgegeven, hebben ze beide al heel wat om over te schrijven.

Rani is opgeleid in klassiek ballet bij het Conservatorium Mechelen en afgestudeerd in hedendaagse dans aan de Academie Heist o/d Berg. Ze heeft ervaringen met wedstrijden, shows, evenementen... enz. Bij verschillende dansscholen, zoals Let's Move!, Dance Studio en Bstyle. Jazz, Kleuterdans, Klassiek ballet, Modern ballet, Showdance, Popdance, Hip-hop... de lijst is eindeloos.

Haar mede-oprichter, die niet langer wenst vernoemd te worden, verliet de dansschool al na amper 1 jaar omwille van persoonlijke redenen. Revolution arts dance company wenst hem nog veel succes in zijn verdere Carrière.

Samen gaven ze al een hele periode les aan groot en klein in verschillende stijlen. Tot..... WAT ALS?... Het is maar een idee. Ik denk maar luidop... WAT ALS?... We nu eens zelf een dansschool opstarten!! Een idee dat beide al langer bezighield, een logische stap in hun carrière. Ze legde hun ideeën samen en gingen aan de slag voor de opstart van een nu al goed lopend project. Maar hun tweetjes kon toch nog wel wat hulp gebruiken bij het officieel opstarten van hun vzw. Dus riepen ze de hulp in van Rani's partner.

Sven Van Olmen kwam al heel vroeg bij de opstart om een handje toe te steken. Hij heeft geen enkele ervaring met enige juiste vorm van dansen. Dus daar kunnen we kort over zijn! Hij houdt zich vooral bezig met vanalles achter de schermen van de dansschool, want daar kan gelukkig niemand hem zien dansen... *zucht*

Wat voor ons voornamelijk belangrijk is in het ontstaan, zijn JULLIE! Want zonder jullie is er helemaal geen opstart of een goed lopend project. Ons ontstaan heeft vooral te maken met jullie PASSIE VOOR DANS en daar willen wij graag aan meewerken, om jullie te brengen naar waar jullie graag willen komen in de prachtige danswereld! Dat brengt ons bij het hier en nu van Revolution Arts Dance Company


Heel veel dansplezier!
Rani en Sven

Volg ons & informeer