Veel gestelde vragen...


We bundelen veel gestelde vragen om het jullie makkelijker te maken. Bekijk ze zeker even als je nog met vragen zit. Staat jou vraag er toch niet tussen, dan beantwoorden we die heel graag telefonsich, per email, facebook... je kent al de kanalen wel! Zie informatiegegevens onderaan onze website.

Wanneer starten de lessen?
De lessen starten steeds in 1 van de eerste 2 weken van september. De uren kan je terugvinden op onze lessenrooster en vakantiedagen wanneer er geen lessen zijn kan je raadplegen op de kalender.

Mag ik meerdere proeflessen volgen?
Tijdens de proefweken mag je elke les binnen jou leeftijdscategorie 1 keer gratis volgen gedurende de volledig periode. Buiten de proefperiode zijn we bij RADC zeer flexibel en kan je na communicatie met het radc-team eventueel 1 bepaalde les 1 keer gratis proberen.

Ik kan de eerste proefles niet komen. Mag ik alsnog een proefles doen?
Proeflessen vallen steeds over meerdere weken, daarom is het dus mogelijk verschillende proeflessen te volgen over meerdere weken. Het is voor ons niet belangrijk dat je snel kiest, wel dat je juist kiest. De juiste stijl bij de juiste persoon! Buiten de proefperiode zijn we bij RADC zeer flexibel en kan je na communicatie met het radc-team eventueel 1 bepaalde les 1 keer gratis proberen.

Vanaf welke leeftijd kan je starten?
Vanaf 3j is je kind welkom bij ons (2e kleuterklasje). Wanneer je kind jarig is tussen september en Januari is er ook een instapmoment voorzien in Januari. Met dansen kan je naar onze mening niet vroeg genoeg beginnen.

Waar gaan de lessen door?
De meeste lessen worden gegeven in de blauwe sportzaal van de gemeentelijke sporthal Klein Boom. Deze kan je vinden aan de achterkant (zie kaartje onderaan onze home-pagina) van GC KLEIN BOOM. Op het adres Mechelbaan 604, 2580 Putte.
De lessen van het showteam gaan door in de Vrije Basisschool Peultje. De ingang bevindt zich ter hoogte van de kruising Mechelbaan/Peulisstraat, 2580 Putte.

Welke kledij moet ik dragen?
Tijdens de meeste lessen wordt er gevraagd om losse, makkelijke kledij te dragen. Ook leggings zijn uiteraard toegestaan. Bij Modern/Jazz mag je gebruik maken van footsies (teensloefjes).
Let op: Voor de lessen kleuterballet wordt er gevraagd om roze balletsloefjes aan te kopen.

Heb ik les in de vakantie?
Neen, schoolvakanties en feestdagen worden er geen lessen gegeven. Deze data kan je terugvinden op onze kalender.
Let op: Wanneer je les hebt op zaterdag, heb je bij de aanvang van de vakantie WEL nog les (vakantie begint officieel op maandag en eindigt op zondag), de laatste zaterdag van de vakantie GEEN les.

Volg ons & informeer