Op deze pagina vind je alle info over de lopende maatregelen omtrent COVID-19. We doen ons best jullie allen asap te informeren. Het is niet altijd even duidelijk wat de maatregelen zijn of wanneer ze actief zullen zijn. Op deze moment zitten we met bijna dagelijkse wijzigingen. Daarom vragen we jullie om geregeld deze pagina te bezoeken en een afwachtende houding aan te nemen omtrent het verkrijgen van de info. Dit zal het proces versnellen om iedereen hier en op onze social media kanalen te updaten.

LAATSTE UPDATE 14/11/2020

COVID-19 INFOPAGINA!


MAATREGELEN VANAF 16 NOVEMBER

Vanaf 16 november is onze dansschool opnieuw geopend voor dansers -12j. Voor de overige lessen is het nog een tijdje langer wachten. Volgende lessen starten opnieuw op:

Woensdag 17u-18u KIDS (6+)
Woensdag 19u-20u Mixed styles (10+)
Zaterdag 10u-11u Kleuters (3+)
Zaterdag 13u30-14u30 Klassiek ballet (jeugd)

De standaard regels blijven van kracht. Draag mondmaskers in de sporthal, kinderen worden afgezet/opgehaald buiten de danszaal en betreden mag enkel wanneer de zaal vrij is, ontsmet je handen en houdt 1,5m afstand waar mogelijk is. Cafetaria zal nog steeds gesloten zijn.

MAATREGELEN VANAF NU TEM 19 NOVEMBER

Vanaf heden is onze dansschool gesloten vanwege de verstrengde maatregelen omtrent COVID-19. Dit al zeker tot en met 19 november tenzij anders gecommuniceerd via onze officiƫle kanalen.

Volg ons & informeer