Op deze pagina vind je alle info over de lopende maatregelen omtrent COVID-19. We doen ons best jullie allen asap te informeren. Het is niet altijd even duidelijk wat de maatregelen zijn of wanneer ze actief zullen zijn. Op deze moment zitten we met bijna dagelijkse wijzigingen. Daarom vragen we jullie om geregeld deze pagina te bezoeken en een afwachtende houding aan te nemen omtrent het verkrijgen van de info. Dit zal het proces versnellen om iedereen hier en op onze social media kanalen te updaten.

LAATSTE UPDATE 18/03/2021

COVID-19 INFOPAGINA!


MAATREGELEN VANAF 1 APRIL 2021

Vanaf 1 april is onze dansschool opnieuw geopend voor alle dansers. De volgende groepen gaan door in de sporthal Klein Boom.

Kleuters, Kids & Klassiek ballet

Alle andere lessen zullen plaatsvinden in openlucht. We hopen uiteraard op mooi weer maar houd rekening met de koude. Bij te slecht weer zullen de lessen niet kunnen doorgaan en zullen we dit tijdig laten weten. Een wijziging van locatie is hier van toepassing en zal georganiseerd worden aan de Sportvelden Tinstraat, 2580 Putte

De standaard regels blijven van kracht. Draag mondmaskers in de sporthal, kinderen worden afgezet/opgehaald buiten de danszaal en betreden mag enkel wanneer de zaal vrij is, ontsmet je handen en houdt 1,5m afstand waar mogelijk is. Cafetaria zal nog steeds gesloten zijn. De maatregel voor de -12 jarigen waarbij ze maar 1 hobby mogen uitoefenen is een aanbeveling, GEEN verplichting.

We willen graag vriendelijk vragen een afwezigheid van een lid tijdig te laten weten. Omwille van veelvuldige afwezigheden zijn de lessen soms karig met maar 1 of 2 aanwezigheden. Ook deze lessen willen we dan graag verplaatsen zodat iedereen ten volle kan meedoen.

MAATREGELEN VANAF 16 NOVEMBER '20

Vanaf 16 november is onze dansschool opnieuw geopend voor dansers -12j. Voor de overige lessen is het nog een tijdje langer wachten. Volgende lessen starten opnieuw op:

Woensdag 17u-18u KIDS (6+)
Woensdag 19u-20u Mixed styles (10+)
Zaterdag 10u-11u Kleuters (3+)
Zaterdag 13u30-14u30 Klassiek ballet (jeugd)

De standaard regels blijven van kracht. Draag mondmaskers in de sporthal, kinderen worden afgezet/opgehaald buiten de danszaal en betreden mag enkel wanneer de zaal vrij is, ontsmet je handen en houdt 1,5m afstand waar mogelijk is. Cafetaria zal nog steeds gesloten zijn.

MAATREGELEN VANAF NU TEM 19 NOVEMBER '20

Vanaf heden is onze dansschool gesloten vanwege de verstrengde maatregelen omtrent COVID-19. Dit al zeker tot en met 19 november tenzij anders gecommuniceerd via onze officiƫle kanalen.

Volg ons & informeer